21e Volleytoernooi Maarssenbroek op zondag 24 juni 2012

VOC-Maarssen organiseert dit jaar voor de eenentwintigste keer het Recreatief Buiten Volleybal Toernooi in samenwerking met OSM’75 atletiek/recreatiesport. Vorig jaar was het wederom weer een geslaagd toernooi, waar 24 teams aan hebben deelgenomen. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op: zondag 24 juni 2012 vanaf ca 09.30 uur tot ca. 16.30 uur op sportcomplex ‘het Zwanenest’, Zwanenkamp 1333 te Maarssenbroek.

Deelname
Alle volleyballiefhebbers uit Maarssen en omgeving, die een team kunnen samen­stellen, kunnen meedoen. Om er een leuk recreatief toernooi van te maken zijn er twee voorwaarden. Tijdens de wedstrijden staan maximaal 4 heren/jongens in het veld. Elk team moet dus bestaan uit minimaal 2 dames of meisjes. Er mogen maximaal 2 competitie spelende volleyballers in een team zitten en ieder team zorgt voor een scheidsrechter en een teller. Evenals vorig jaar maken we minimaal één aparte poule voor teams met weinig volleybalervaring.

Enkele voorbeelden om een team samen te stellen zijn: een aantal buren, vrienden of familie.. collega’s van winkel of bedrijf..  leden van een sportvereniging.

Inschrijving/informatie
Informatie en inschrijfformulieren kun je verkrijgen bij:
Piet Verlaan, Valkenkamp 637, 3607 MP Maarssen, tel. 0346-560461, email: toernooi@voc-maarssen.nl

De kosten bedragen € 25,00 per team. Inschrijven zo spoedig mogelijk. Klik hier voor het inschrijfformulier in PDF formaat. De deelnamekosten dienen tegelijkertijd met de inschrijving te worden overgemaakt op gironummer 3588057 t.a.v. Volleybalvereniging VOC-Maarssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>