Nieuwsbrief wijkcommissie Spechtenkamp, mei 2012.

Hij zit weer in de brievenbus van alle bewoners in Spechtenkamp; de nieuwsbrief! We hopen u hiermee weer op de hoogte te brengen van nieuws uit de wijk. Mocht u voor een volgende nieuwsbrief ook uw bijdrage willen leveren, dan is uw kopij welkom via nieuws@spechtenkamp.nl.

Uiteraard blijven wij u via de website op de hoogte houden van mogelijke ontwikkelingen! Klik op de link hieronder voor een digitale versie (PDF) van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief Spechtenkamp – mei2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>