Bakkerij De Werkspecht

Bakkerij De WerkspechtOp zoek naar lekkere broodjes of heerlijk gebak? Dan zit u goed bij de Bakkerij van De Werkspecht. De warme bakker is specialist in het bakken van vele soorten brood en banketproducten.

Bakkerij de Werkspecht bakt zoet en hartig voor elke gelegenheid. In de bakkerij komt de geur van versgebakken brood en banket u dagelijks tegemoet. De medewerkers bereiden de producten vrijwel helemaal zelfstandig. Dat gebeurt op professionele en traditionele wijze. En niet alleen voor uw dagelijkse halfje brood kunt u bij De Werkspecht terecht.

Er is ook een uitgebreid assortiment luxe broodjes, banket en koekjes. De producten komen uit de oven zoals u ze graag ziet en proeft. Nog warm en lekker ruikend. Kent u onze gevulde koeken al? Werkelijk om te smullen! Ontdek de volle smaak en geniet van ons ambachtelijk gebakken brood en banket. Onze bakkers staan graag voor u klaar.

De bakkerij levert ook aan bedrijven. De bakkers hebben ervaring met het bereiden van bijvoorbeeld 3000 oliebollen of 200 amandelletters. U kunt u bestelling telefonisch doorgeven. Dat kan een dag van te voren of voor 9.00 uur ’s ochtends. De bestelling ligt ’s middags voor u klaar.

De Werkspecht is onderdeel van Reinaerde, een zorgorganisatie die zich richt op kinderen, jeugd en volwassenen in de regio Utrecht.

pinnen

Bakkerij De Werkspecht

Spechtenkamp 231
3607 KN Maarssenbroek

Bestellijn: 06 39 59 80 14

E-mail: bakkerijwerkspecht@reinaerde.nl
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag  van 8.30 tot 17.00 uur

Klik hier voor de website met de prijslijst van Bakkerij De Werkspecht

Van meel tot brood.. en broodbezorging met de bakfiets.

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Twitter @Spechtenkamp

Ik kwam ook door Zebraspoor, Spechtenkamp, Kamelenspoor en Pauwenkamp #Rhijnspoor pic.twitter.com/k9hB…

Nieuws op RTV Stichtse Vecht