Sinterklaas en filmmiddag voor kinderen uit Spechtenkamp

sinterklaaslogoOok dit jaar brengt Sinterklaas onze wijk een bezoek. Dit zal plaatsvinden op woensdag 2 december 2015 in de Jenaplanschool ’t Bontenest. Aanmelden kan d.m.v. de flyer die vandaag en morgen wordt bezorgd, maar ook via het inschrijfformulier op de website.

Helaas is de bezorging van de flyers door een fout van de drukkerij verlaat, waardoor de inschrijftermijn vrij kort is geworden. Toch hoopt de organisatie dat u uw kinderen voor 11 november as. wilt aanmelden.

Ook zal er op 18 november vanaf 14.00 uur een filmmiddag worden gehouden voor de kinderen. In De Werkspecht zal een Sinterklaasfilm worden vertoond om alvast in de stemming te komen voor de periode daarna. Ook hiervoor geldt dat aanmelden noodzakelijk is. Dit kan op hetzelfde formulier.

We hopen uw kinderen op één of beiden evenementen te begroeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Twitter @Spechtenkamp

In de buurt Spechtenkamp zijn er 125 inwoners met leeftijd 65 en ouder. #StichtseVecht #nog100onderwerpen Data: allecijfers.nl/buurt…

Nieuws op RTV Stichtse Vecht