Opruimen stormschade duurt nog wel even..

imagesDe gemeente Stichtse Vecht laat weten dat het opruimen en inventariseren van de schade die door de zomerstorm van afgelopen zaterdag is veroorzaakt, zal naar verwachting nog enkele weken duren. De storm heeft veel schade veroorzaak aan met name bomen. Ook in spechtenkamp liggen de nodige takken op de grond.

De combinatie van een zeer harde wind met natte bomen die volledig in het blad staan, hebben ervoor gezorgd dat er veel schade aan bomen is veroorzaakt. De gemeente Stichtse Vecht werkt er hard aan om onwenselijke en gevaarlijke situaties weg te nemen. Daarna worden bomen en takken op niet overlastgevende locaties verwijderd.

Een inschatting van de omvang van de schade aan het openbare groen is op dit moment nog niet te maken. Het opruimen en inventariseren van de stormschade zal naar verwachting nog enkele weken duren. Als er na twee weken nog bomen/takken liggen dan kunt u dit doorgeven aan het meldpunt van de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Nieuws op RTV Stichtse Vecht