Inschrijving 6e Skeelerronde Maarssenbroek geopend

skeelerDe inschrijving voor de zesde editie van de Skeelerronde in Maarssenbroek is geopend. De lokale tocht der tochten wordt georganiseerd op zondag 27 september 2015. Deze editie wordt er naast de skeelerronde, een loopronde en rollatortocht georganiseerd. De start en finish zijnĀ op het centrale plein buiten bij Winkelcentrum Bisonspoor. De ronde zal ook dit jaar weer door Spechtenkamp heen rijden/lopen…

Inschrijven kan via de website: www.skeelerrondemaarssenbroek.nl. Informatie over de verschillende routes en dergelijke vindt u op deze website. Het evenement is geen wedstrijd. Bij het evenement in Maarssenbroek gaat het om het recreatieve plezier. In het verleden heeft RTV Stichtse Vecht diverse items over de Skeelerronde gemaakt. Kijk deze nog even terug voor een sfeerimpressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Facebook / Spechtenkamp
Nieuwsarchief Spechtenkamp
Met dank aan onze sponsors!
Nieuws op RTV Stichtse Vecht