Dansavonden in de Hoornhofzaal

logoVeel mensen gaven aan de gezellige dansavonden in de Willem van Hoornhof te missen. Enthousiaste vrijwilligers en Welzijn Stichtse Vecht gaan er voor zorgen dat deze avonden weer terug komen.

Op vrijdagavond 10 april om 19.30 uur gaat de zaal open voor iedereen die een gezellige dansavond wil beleven. Want DJ ‘Joe’ heeft een zeer groot assortiment van muziekstijlen. Nu kunnen liefhebbers van ballroom dansen, stijldansen en country line dansen elkaar ontmoeten op de tweede vrijdagavond van de maand in de Hoornhofzaal, Willem van Hoornhof, Zebraspoor 253 a te Maarssenbroek.

Er word een bijdrage van € 2,50 gevraagd. Steeds meer mensen komen erachter, dansen is leuk! Het is een prettige en gezonde manier van bewegen. Daar waar muziek is en gedanst wordt, heerst gezelligheid en saamhorigheid.

U hoeft zich niet aan te melden, maar mocht u meer informatie willen dan kunt u bellen naar Joop de Quillettes, tel: 06 – 27355886. De volgende avonden zijn op vrijdagavond 8 mei, 26 juni (4e week), 10 juli en 14 augustus. Zie ook de website: www.welzijnstichtsevecht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Facebook / Spechtenkamp
Nieuwsarchief Spechtenkamp
Met dank aan onze sponsors!
Nieuws op RTV Stichtse Vecht