Kalender 2015 .. Afval en collectes!

CALENDARIO 2015Deze week is de afvalkalender van de gemeente Stichtse Vecht huis-aan-huis bezorgd. Deze kalender is zeer overzichtelijk en geeft specifiek voor uw adres de ophaaldagen weer. Het is handig als u ook de afvalwijzer gebruikt, waarmee u automatisch een bericht kunt ontvangen over het ophalen van afval. Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl voor meer informatie. Op de website Spechtenkamp.nl zijn deze data voor 2015 met betrekking tot onze wijk weer bijgewerkt.

Ook zijn in de agenda op onze website alle collectes voor 2015 ingevoerd die aangemeld zijn bij het Centraal Bureau Fondsenwerving. Altijd prettig om te weten wie u aan uw deur kunt verwachten en of er een vergunning voor de collecte is afgegeven. Verdachte situatie? Vraag een legitimatie!

5 Reacties op Kalender 2015 .. Afval en collectes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Nieuws op RTV Stichtse Vecht