Kalender 2015 .. Afval en collectes!

CALENDARIO 2015Deze week is de afvalkalender van de gemeente Stichtse Vecht huis-aan-huis bezorgd. Deze kalender is zeer overzichtelijk en geeft specifiek voor uw adres de ophaaldagen weer. Het is handig als u ook de afvalwijzer gebruikt, waarmee u automatisch een bericht kunt ontvangen over het ophalen van afval. Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl voor meer informatie. Op de website Spechtenkamp.nl zijn deze data voor 2015 met betrekking tot onze wijk weer bijgewerkt.

Ook zijn in de agenda op onze website alle collectes voor 2015 ingevoerd die aangemeld zijn bij het Centraal Bureau Fondsenwerving. Altijd prettig om te weten wie u aan uw deur kunt verwachten en of er een vergunning voor de collecte is afgegeven. Verdachte situatie? Vraag een legitimatie!

5 Reacties op Kalender 2015 .. Afval en collectes!

 • Er wordt weinig plastic afval opgehaald in Spechtenkamp. Bewoners zouden veel beter hun afval moeten scheiden !!
  http://youtu.be/3sHJyn2_Oag

 • TIP : wij brengen het regelmatig naar de “special plastic afvalcontainers” geplaatst bij het winkelcentrum in Zwanenkamp tegenover de bakker ! 😉

 • Elke zaterdag als ik boodschappen ga doen neem ik de zak met plastic afval mee en stort die bij de winkels in de container. Dit doe ik ook met glaswerk. Papier wordt keurig opgehaald iedere maand, maar als dat te veel is om thuis op te slaan breng ik het naar de container in Zwanenkamp of Reigerskamp.

  Vanmorgen zette ik mijn grijze bak aan de weg met daarin 1 zak van 30 liter restafval. Zo goed als leeg dus.. Ik verbaasde me dan ook dat er containers staan met de klep open en 2 of 3 grote blauwe zakken er bovenop. Als ik eerlijk ben zou wat mij betreft het betalen per kilo afval in een afgesloten kliko ingevoerd mogen worden. Wie te lui is om afval te scheiden krijgt dan vanzelf de rekening!

 • Ik mis het duidelijke overzicht van het huisvuil en oudpapier ophaaldienst.
  Zoals andere jaren

 • Beste Wijkcommisie,

  Volgende week van 2 tot en met 7 februari is de landelijke collecte van de Hersenstichting. Ik ben collecte coördinator en heb een vlag , die ik graag bij de wijkingang opgehangen zou hebben. Wie gaat daar over? Er is een vergunning van de gemeente.

  Met vriendelijke groet,

  Greetje Stoepker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Facebook / Spechtenkamp
Nieuwsarchief Spechtenkamp
Met dank aan onze sponsors!
Nieuws op RTV Stichtse Vecht