60 jaar Rientjes Mavo: zaterdag 21 maart 2015 Reünie!

rientjesmavoOp zaterdag 21 maart 2015 organiseert de Rientjes Mavo een grote reünie. Aanleiding voor de reünie is het 60 jarig bestaan van de school in het schooljaar 2014/2015.

De reünie kan een geweldig succes worden als jullie; de oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers van de Rientjes Mavo (inclusief Rientjes ULO/MULO), aanwezig kunnen zijn.

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Valkenkamp 551, 3607 MJ in Maarssen. De school is vanaf 14.00 uur open voor de (oud)-medewerkers en om 15.00 uur voor de oud-leerlingen.

Op de website www.reunierientjesmavo.nl vind je meer informatie, bijvoorbeeld over het programma. Je wordt van harte uitgenodigd om je in te schrijven voor deze reünie. Bij ‘inschrijven’ kan er een toegangsbewijs besteld worden. Na betaling is de inschrijving definitief en wordt het toegangsbewijs binnen 7 dagen per e-mail toegestuurd. Er wordt ook aan de inwendige mens gedacht tijdens de reünie. Naast diverse barpunten voor een lekker drankje, is er een broodjesbar aanwezig waar je verschillende broodjes kunt bestellen en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet. De laatste ronde aan de bar zal deze avond zijn rond 21.00 uur.

De organisatie probeert zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren via allerlei kanalen om ze erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt door hun oude school. Helaas komt het voor dat zij via hun kanalen sommige mensen toch niet kunnen bereiken. Daarom vragen zij je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen, indien mogelijk m.b.v. Twitter, Facebook, LinkedIn en Schoolbank. Probeer alle oud-klasgenoten en (oud)-collega’s op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op deze website: www.reunierientjesmavo.nl . ‘Zegt het voort’, ‘zegt het voort’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Nieuws op RTV Stichtse Vecht