Topdrukte bij Sinterklaas in Spechtenkamp!

sint2014Welgeteld 57 kinderen bezochten de sinterklaasviering in Spechtenkamp afgelopen woensdagavond. De goedheiligman was aanwezig met 2 zwarte pieten en een PIO (Piet In Opleiding). Ook veel kinderen hadden zich verkleed als zwarte piet en samen zijn er veel liedjes gezongen en pepernoten gegeten. In de hal van ’t Bontenest zagen we heel veel blije kindergezichtjes uit Spechtenkamp  en daar gaat het allemaal om!

Sint heeft alle kinderen een hand gegeven op het podium en aan het einde werd er door Sint een grote zak kadootjes achtergelaten welke door de leden van de wijkcommissie aan de kinderen zijn uitgedeeld.

De complete organisatie was in handen van wijkcommissie Spechtenkamp. Onze dank gaat uit naar Jenaplanschool ’t Bontenest voor het beschikbaar stellen van de ruimte en naar RTV Stichtse Vecht voor het maken van foto’s! Ook dit jaar zijn de kosten van het evenement zijn betaald uit het organisatiebudget van de gemeente Stichtse Vecht.

Heeft u ook foto’s gemaakt? Stuur ze naar sint@spechtenkamp.nl, dan zorgen wij dat ze geplaatst worden!

Klik hier om het fotoalbum te bekijken, of kijk op onze Facebookpagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Nieuws op RTV Stichtse Vecht