Werkspecht aanwezig op Kom erbij-dag in w.c. Bisonspoor

logo-kom-erbij-webrgbReinaerde dagcentrum de Werkspecht was erbij in winkelcentrum Bisonspoor, Maarssen. Op 23 september 2014 was er een feestelijke dag: “Kom erbij”. Dit initiatief komt voort uit het platform Kom erbij en is samen gesteld uit verschillende sociale organisaties en verenigingen in Maarssenbroek om eenzaamheid te bestrijden.

Dagcentrum de Werkspecht had een kraam met de heerlijke bakkersproducten en de cakes en herfstbroden gingen als warme broodjes over de toonbank. Ook was er een kraampje met cadeau-artikelen en was er de mogelijkheid om zelf placemats te maken.

Ruud en Wim, twee cliƫnten van dagcentrum de Werkspecht, hadden een speciale rol. Zij hadden samen met een begeleidster een poppenkastvoorstelling voorbereid. Het verhaal ging over eenzaamheid en hoe simpel het kan zijn om minder eenzaam te zijn, namelijk door in contact te komen met jouw buren. Na afloop waren de heren tevreden over hun voorstelling en kregen ze een warm applaus.

Is uw interesse gewekt? Op 19 november 2014 van 10.00 tot 15.00 uur is de buurtmarkt, in het dagcentrum de Werkspecht. Natuurlijk bent u op een ander moment ook van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen.

IMAG0806IMAG0821IMAG0811IMAG0809

1 Reactie op Werkspecht aanwezig op Kom erbij-dag in w.c. Bisonspoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Facebook / Spechtenkamp
Nieuwsarchief Spechtenkamp
Met dank aan onze sponsors!
Nieuws op RTV Stichtse Vecht