wijkcommissie

Bezoek ons op Facebook!

Zoals eerder in nieuwsbrieven aangegeven is de wijkcommissie Spechtenkamp op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het nieuws op de website is niet meer actueel, maar op Facebook leeft de wijk nog steeds. U kunt op de pagina van Spechtenkamp ook uw berichten plaatsen en reageren op berichten van anderen. Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de Facebookpagina te gaan!bezoekonsopfb

Sinterklaas en filmmiddag voor kinderen uit Spechtenkamp

sinterklaaslogoOok dit jaar brengt Sinterklaas onze wijk een bezoek. Dit zal plaatsvinden op woensdag 2 december 2015 in de Jenaplanschool ’t Bontenest. Aanmelden kan d.m.v. de flyer die vandaag en morgen wordt bezorgd, maar ook via het inschrijfformulier op de website.

Helaas is de bezorging van de flyers door een fout van de drukkerij verlaat, waardoor de inschrijftermijn vrij kort is geworden. Toch hoopt de organisatie dat u uw kinderen voor 11 november as. wilt aanmelden.

Ook zal er op 18 november vanaf 14.00 uur een filmmiddag worden gehouden voor de kinderen. In De Werkspecht zal een Sinterklaasfilm worden vertoond om alvast in de stemming te komen voor de periode daarna. Ook hiervoor geldt dat aanmelden noodzakelijk is. Dit kan op hetzelfde formulier.

We hopen uw kinderen op één of beiden evenementen te begroeten!

Problemen rondom de Belgische ijsventer..

IMG_20150911_194006Tijdens het drukken van onze nieuwsbrief hebben zich ontwikkelingen voorgedaan met betrekking tot de Belgische ijsverkoper die, in de ogen van veel bewoners, de wijk er niet veiliger op maakt.

Op onze Facebookpagina is hierover een hele discussie ontstaan, wat er toe geleid heeft dat wij een brief aan de gemeente hebben gestuurd.

Graag wijzen wij u op een artikel op RTV Stichtse Vecht waarin aandacht aan het probleem wordt besteed. Klik hier om het artikel op het platform van RTVSV te lezen.

Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden via onze website, Facebook en Twitter over de ontwikkelingen.

Nieuwsbrief Spechtenkamp in uw brievenbus!

nwsbrfsk-0915Hij zit weer in de brievenbus van de meeste bewoners in Spechtenkamp; De nieuwsbrief! Heeft u hem nog niet, dan komt hij één dezer dagen! We hopen u hiermee weer op de hoogte te brengen van nieuws uit de wijk. Mocht u voor een volgende nieuwsbrief ook uw bijdrage willen leveren, dan is uw kopij welkom via nieuws@spechtenkamp.nl.

Een belangrijk artikel is de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers voor de wijkcommissie. Meldt u aan via vacature@spechtenkamp.nl of via het formulier op de website!

Uiteraard blijven wij u via de website op de hoogte houden van mogelijke ontwikkelingen! Klik hier voor een digitale versie (PDF) van de nieuwsbrief!.

Buurtmarkt De Werkspecht op 30 september

werkspechtlogoOp woensdag 30 september is er weer een Buurtmarkt bij De Werkspecht. Deze wordt dit jaar georganiseerd in de week tegen de eenzaamheid. Het dagcentrum wordt een ontmoetingsplaats, waar je even kan zitten met een kopje koffie of thee en wat zelfgebakken lekkers.

Tegelijkertijd kan je snuffelen tussen onze zelfgemaakte producten, zoals sierkussens, gehaakte engelse drop, beschilderde klompen (outsider art), vogelhuisjes, tekstborden, jam en brood en banket.

Voor elk wat wils, ook voor de kids! De markt is geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Kom erbij!

Met dank aan onze sponsors!
Agenda
Twitter @Spechtenkamp
Nieuws op RTV Stichtse Vecht